Reiservaringen van onze gasten

Een reiservaring om nooit meer te vergeten. Waar verwennen met een hoofdletter geschreven is. Geweldige plek met twee lieve mensen die hun hart op de juiste plek hebben.

Alles mag, niets moet! 

Aggie

Afgelopen donderdag bij de laatste Mindfull bijeenkomst werd me gevraagd: Waar ben je ook alweer geweest in Spanje? Je straalde helemaal licht toen je terug kwam.

Een heel mooi compliment voor deze mooie reis!!!!

Agnes

Lieve Gijsje en Rick
Heel erg bedankt voor de inspirerende week. in het begin wat onwennig met elkaar. we hebben veel met elkaar gedeeld, daardoor ook dichter tot elkaar gekomen. Huilen en lachen horen daarbij.
Het was een mooie reis met elkaar en vooral super verzorgd.
Gijsje en Rick, bedankt voor deze ervaring en nu weer verder.

Veel liefs Hanneke

Troostreis naar Casa Charon 22 oktober-30 oktober 2019

Ik had het voorrecht één van de deelneemsters te zijn aan de Troostreizen, die Gijsje en Rick organiseren voor nabestaanden en ik kijk nu terug op een onvergetelijke week, waarbij duidelijk moge zijn, dat Troostreis bij lange na de lading niet dekt: troost ondervond ik, toen ik bij aankomst met mijn reisgenoten de foto van mijn lief met een aangestoken lichtje zag staan naast de andere drie geliefden. Een warmer welkom kon ik me niet wensen. Ook hier was hij bij me, al reist hij natuurlijk overal met me mee, maar toch…

Maar het was dus niet alleen een troostreis, het was een verwenreis, een fijn-jezelf-kunnen-zijn reis, een reis vol nieuwe ervaringen en inzichten, goede gesprekken, maar ook een reis, waarbij we proostten op het leven, op elkaar en op wat de toekomst mag brengen, het was een reis, waarin we onze creatieve mogelijkheden konden (her)ontdekken, we gingen schilderen bij Petra, we bezochten een grotmeditatie, we konden chakradansen, een healing ondergaan, de hamam bezoeken, een prachtige bergwandeling met Rick maken, gezellig naar de markt in Pedreguer, maar ook naar een typisch Spaans restaurant met live muziek, met z’n allen naar Emilio en heel bijzonder: we werden in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met de lieve vrienden van Gijsje en Rick, die ons verwelkomden, alsof ze ons al jaren kenden. We vierden op uitbundige wijze de verjaardag  van één van deze vrienden op zijn prachtige finca rondom het zwembad, met een fantastische band op de achtergrond, kortom, het was een week om nooit te vergeten, een week om te louteren, om los te laten, waar dat nodig was, een week van uitbundigheid, maar ook van inkeer, een week, waarin ik de liefde van mijn medemensen om me heen voelde, waardoor ik zeg: Gijsje en Rick, tot volgend jaar!

Cora